Appartement huren in SoHo New York

Appartement in Soho New York hurenSoHo was oorspronkelijk een industriewijk op Manhattan, de vele karakteristieke gebouwen waren ingericht als fabriek of als opslagplaats. Eind jaren 60 gingen veel fabrieken dicht en verpauperde SoHo nogal. In de Jaren 70 ontdekten veel kunstenaars SoHo. Zij konden de vaak grote en goedkope ruimtes prima gebruiken als studio of atelier.

 

In SoHo New York

Ben je op zoek naar een niet te dure verblijfplaats in het hippe SoHo heeft deze site een aantal goede opties. Bijvoorbeeld dit appartement, het ligt in een van de rustige straatjes midden in Soho. Je bent dus vlakbij leuke winkels, hippe restaurants, galeries en bars. Wil je verder Manhattan verkennen ligt dit appartement in New York ook op loopafstand van de belangrijkste metrostations inclusief de West 4th Street station (A, C, E, B, D, F , V), Broadway / Lafayette (6 trein), Prince Street (N, R), 7th Avenue (1).

SoHo Appartement huren in New York

Dit appartement ligt vlakbij het hippe SoHo ! Kaart van SoHo New York Het appartement ligt op de 4e verdieping van een ouder gebouw zonder lift. Dus, er zijn 3 trappen om toegang te krijgen. Het appartement is ideaal voor stelletjes die samen een trip naar New York maken, niet te groot, maar van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft 3 ramen, aan het rustige deel van het blok. Hierdoor heb je veel privacy  en kun je slapen zonder lawaai van de straat. Ben je op zoek naar een lichte en zonnige ruimte is dit misschien niet de beste optie.

Zoek hier meer appartementen in SoHo

Leuke dingen doen in New York

Het overzicht van de leukste dingen die je kunt doen New York. Want je vervelen in deze stad is bijna onmogelijk. Leuke dingen doen in New York

Hua Mei Bird Garden

De Hua Mei Bird Garden is een perfect rustpunt op weg van of naar Chinatown, Soho of de Lower East Side. Een bijzondere en rustgevende locatie in het altijd hectische New York. Lees Verder

Vind een Huis

New York Expert Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en aanbiedingen direct in je mailbox

Aanmelden

* verplicht veld

Intuit Mailchimp

Appartement in Midtown New York

Appartement in Midtown New York

Boek dit recent gerenoveerde appartement op loopafstand van Times Square. De ideale locatie voor een onvergetelijke stedentrip. Praktisch en centraal gelegen in Manhattan.

Lees meer