The Chrysler Building

Chrysler BuildingHet Chrysler building is misschien wel de mooiste wolkenkrabber van Manhattan. Door de ranke vorm en de prachtige Art-deco spits, oogt deze wolkenkrabber veel eleganter dan bijvoorbeeld het Empire State Building .

Het Chrysler building bezoeken is helaas zo goed als uitgesloten. Het observatie deck is slechts enkele jaren open geweest en er is ook geen restaurant meer op de bovenste etages.

In vroeger tijden was er in het Chrysler building de Cloud Club, een exclusieve club voor de Elite van New York. Deze club blonk uit in exclusiviteit, het Chrysler Building was destijds de hoogste  gebouw ter wereld en daar hoorde uiteraard een club op hoog niveau bij.

Lobby van het Chrysler Building

Wil je toch binnen een kijkje nemen in the Chrysler Building, zijn er natuurlijk wel mogelijkheden. Als je het vriendelijk vraagt aan de conciërge mag je meestal wel naar binnen (alleen de lobby!) en kun je de prachtige art-deco entree bekijken en een paar foto’s schieten. Of als je de juiste connecties hebt, een afspraak maken met iemand die een kantoor huurt in the Chrysler building. Voor de echter durfal is er nog de spannendste manier voor een bezoek aan the Chrysler Building, een beklimming in de kroon, lees meer over dit spannende bezoek aan the Chrysler Building.

 

One World Trade Center bezoeken

Bezoek One World Observatory, hèt nieuwste uitzichtpunt op Manhattan. De beste tips voor goedkope tickets en korte wachtrijen. One World Trade Center

Een goed hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer

Empire State Building

Het Empire State Building is één van de bekendste wolkenkrabbers ter wereld. Het Empire State Building is zichtbaar vanuit bijna elke plek in New York en omgeving. Wil je het Empire State Building bezoeken, lees dan de tips op deze pagina
Empire State Building Kaartjes

Hua Mei Bird Garden

De Hua Mei Bird Garden is een perfect rustpunt op weg van of naar Chinatown, Soho of de Lower East Side. Een bijzondere en rustgevende locatie in het altijd hectische New York.
Lees Verder