The Whiskey Ward

Na een dagje New York ben je wel eens toe aan een lekker glas whiskey! Dat kan natuurlijk in New York, waar het soms lijkt dat er meer bars zijn dan Taxi’s.

De Whiskey Ward is een van de vele bars en ziet er lekker ouderwets uit, met stapels whiskeyvaten langs de muur en een collectie Wild West relikwieën. De bruine muren geven deze bar geen super moderne uitstraling.  Maar met een enorme collectie whiskey’s en single malt Bourbons, kan  een liefhebber van Whiskey zeker een avondje doorbrengen. Naast de vele verschillende whiskey’s moet je ook een special drankje bestaande uit een shot drank geprobeerd hebben.  De ware aard van deze kroeg zit namelijk in het glas.

De naam ” Whiskey Ward” is vernoemd naar het gedeelte van de Manhattan dat vroeger zo werd genoemd. De Lower East Side werd, toen Manhattan nog was opgedeeld in secties(wards)  de 4e sectie (ward) genoemd. Er waren toen zo veel drinkgelegenheden in dit gebied dat het al snel bekend werd als de “whiskey” ward.

Bezoek de website: www.thewhiskeyward.com

Een goed hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer

Hua Mei Bird Garden

De Hua Mei Bird Garden is een perfect rustpunt op weg van of naar Chinatown, Soho of de Lower East Side. Een bijzondere en rustgevende locatie in het altijd hectische New York.
Lees Verder

New York Expert Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en aanbiedingen direct in je mailbox

Aanmelden

* verplicht veld

Intuit Mailchimp