Edison hotel New York

Edison hotel New YorkIn hartje New York bevindt zich het Edison hotel New York. Het hotel bevindt zich dicht bij de bekende bezienswaardigheden zoals Times Square en Broadway, sinds het begin van de jaren dertig en trekt jaarlijks vele honderden gasten. Met bijna negenhonderd kamers vormt het Edison hotel New York een middelgroot hotel in deze buurt.

Het Edison hotel heeft een aangename sfeer en dat is overal voelbaar. Het is een comfortabel rustpunt tijdens uw stedentrip New York. Het hotel heeft vele faciliteiten zoals gratis wifi, een goed restaurant en een sfeervolle piano bar waar u een heerlijk drankje kunt nuttigen. Het Hotel heeft ruime kamers die zeer comfortabel zijn ingericht en onder andere voorzien van internetaansluiting.

Boek een kamer in het Edison Hotel New York City

Het hotel is vormgegeven en ingericht volgens de typisch New Yorkse art deco-stijl zoals die in de tijd van de bouw van het Edison Hotel van groot belang was. Het hotel biedt voorzieningen, faciliteiten en kamers voor verschillende doelgroepen: zo kunnen zakenmensen, gezinnen en toeristen die genieten van hun stedentrip gebruik maken van de mogelijkheden en accomodaties die het hotel biedt.

Het Edison hotel New York beschikt daarnaast over allerlei extra faciliteiten. Zo zijn er naast de broodnodige voorzieningen als de balie ook internetverbinding in openbare ruimten, een restaurant, een lounge, een conciërgebalie en een koffiebar aanwezig. Wisselen van dollars naar euro’s bijvoorbeeld kan eveneens in het Edison hotel. Daarnaast worden diverse andere activiteiten en mogelijkheden verricht door het aanwezige personeel of de gasten.

Edison hotel kamer 01        Edison hotel kamer 02        Edison hotel suite

Reserveer een kamer
Edison Hotel New York City

The Gershwin Hotel

The Gershwin Hotel ligt in het hart van het Flatiron District op Manhattan, dat is op loopafstand van de winkels op 5th Avenue. De perfecte locatie dus voor shoppers
Boek een kamer

Een goed hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer