Fietsen huren in New York

Fiets huren voor een hele dag in New York

Er zijn natuurlijk vele manieren om  bezienswaardigheden in New York te bekijken. Je kunt het te voet doen, een taxi nemen of in de Hop-on-hop off bus plaatsnemen en je van locatie naar locatie laten vervoeren.
Sportieve stedentrippers die New York City willen bekijken kunnen ook een fiets huren en op een sportieve  manier door New York peddelen. Er zijn vele plekken waar je een fiets kunt huren in New York. Over het algemeen begint de verhuur periode van de fiets in de ochtend vanaf 9:00 en duurt tot 17:00 uur. De fietsen in New York huur je dan compleet met een helm, fietspomp en fietsslot en zijn een uitgerust met handige tas voor bijvoorbeeld een fotocamera en een kaart van New York. Het huren van fietsen in New York kan elke dag van maart tot november.
Tip: Huur hier je fiets in New York

Bijzonder populair zijn de fietstochten naar de Brooklyn Bridge en natuurlijk fietsen in Central Park. In Manhattan zijn er meer dan 30 kilometer fietspaden die je kunt gebruiken. Let wel op dat je in de “Bike Lane”  blijft, veel amerikanen en dus ook de politie vinden nog steeds erg vreemd dat mensen op de fiets springen in plaats van de auto te nemen. Politie controleert daarom streng dat je in de Bike Lane blijft fietsen.
Tip: Bekijk hier meer fietstours door New York

Citi Bike
Fietsen in New YorkNew York heeft net als veel andere grote steden een eigen fietsverhuur systeem genaamd “Citi Bike“. Hier kun je tegen relatief lage kosten een fiets huren om snel van A naar B te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is je de eerste keer aan te melden bij Citi Bike. Vervolgens je kunt een fiets pakken bij een van de vele verhuurpunten op Manhattan. Fietsen in New York wordt zo wel heel gemakkelijk. Hoe dit fietsen huren in zijn werk gaat zie je hieronder in het filmpje van filmmaker Casey Neistat die de kosten, comfort en gemak van New York Citi Bike heeft getest.
Tip: Er is een Citi Bike App voor IOS en Android telefoons om te zoeken waar Bike Stations zijn en of daar nog een fiets beschikbaar is.

 

Handige Fiets Links:

Leuke dingen doen in New York

Het overzicht van de leukste dingen die je kunt doen New York. Want je vervelen in deze stad is bijna onmogelijk. Leuke dingen doen in New York

Bezoek een Museum in New York

New York zou New York niet zijn als er een slimme regeling zou zijn om goedkoop één van de vele musea te bezoeken. Je kunt namelijk op bepaalde tijden met korting of gratis een museum bezoeken. Bezoek een Museum in New York

One World Observatory bezoeken

One World Trade center bezoeken is letterlijk een hoogtepunt van je bezoek aan de Big Apple. Vanaf de 102e verdieping kun je genieten van het spectaculaire uitzicht over New York en de omliggende regio Boek een ticket Online

Hop On Hop Off Tour New York

Stel je eigen sightseeingprogramma samen met de New York City hop-on hop-off tour! Deze superhandige busrit is de ideale manier om alle bezienswaardigheden van de Big Apple te bekijken.
Lees Verder

New York Expert Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en aanbiedingen direct in je mailbox

Aanmelden

* verplicht veld

Intuit Mailchimp

Tickets bij KLM!