Fietstour Kerst in New York

Maak op een unieke manier kennis met de kerstsfeer in the Big Apple. Tijdens deze bijzondere fietstour word je betoverd door ontelbare lichtjes en magische decoratie. Beleef kerst in New York en maak de gezellige kerstperiode mee vanaf de fiets. In ongeveer 5 uur wordt je meegenomen langs de meest beroemde kerst highlights van de stad tijdens deze New York Kerst Fietstour! Als je alle highlights van deze fietstour hebt gezien weet je precies waar je de volgende dag kunt Kerstshoppen in New York!

Dit ga je zien tijdens de unieke New York Fietstour
De Kerst fietstocht gaat in een kleine groepjes o.a. langs deze bezienswaardigheden:

New York fietstour met Nederlandstalige gids

In november en december maakt, net als de rest van de Verenigde staten, New York city zich op voor de feestdagen Thanksgiving en Kerstmis. De stad wordt versierd met miljoenen lichtjes, kerstballen en de etalages van diverse winkels zijn adembenemend mooi. Overal in op Manhattan hoor je kerstmuziek en zie je de Amerikaanse variant van Sinterklaas, Santa Claus rondlopen! Tijdens deze bijzondere fietstocht neem een Nederlandstalige gids je mee langs de feestelijk versierde highlights van New York City!

Boek deze tour nu en ontdek magisch NYC! 
Wil je ook de feestelijke tijd rond Kerst in New York meemaken? Reserveer de New York fietstour van Baja Bikes. Deze fiets tour wordt op woensdag en vrijdag in het Nederlands gegeven. Op zaterdag is de tour in het Engels.

Je stedentrip in New York is pas écht compleet met deze New York Fietstour

Winkelen bij Macy’s

Macy’s bevindt zich aan Herald Square op Manhattan en is volgens het Guinness book of Records ’s werelds grootste warenhuis. Macy’s is een compleet winkelcentrum van negen verdiepingen.
Lees Verder

Kerstshoppen in New York

Beleef de unieke kerstsfeer in New York, met winkels die zijn omgetoverd tot fantastisch versierde kerstpaleizen. De magie van de kerstversiering maakt shoppen in New York tot een unieke belevenis.
Lees Verder

Lekker Fietsen in New York

Sportieve Bezoekers van New York City gaan natuurlijk een fiets huren! Fietsen is de ideale manier om op een snelle en leuke manier de straten en parken van manhattan te verkennen.
Lekker Fietsen in New York

Empire State Building

Het Empire State Building is één van de bekendste wolkenkrabbers ter wereld. Het Empire State Building is zichtbaar vanuit bijna elke plek in New York en omgeving. Wil je het Empire State Building bezoeken, lees dan de tips op deze pagina
Empire State Building Kaartjes
Leuke dingen doen in New York

Leuke dingen doen in New York

Hét overzicht van de leukste dingen die je kunt doen New York. Want je vervelen in deze stad is bijna onmogelijk. Leuke dingen doen in New York

Bezoek een Museum in New York

New York zou New York niet zijn als er een slimme regeling zou zijn om goedkoop één van de vele musea te bezoeken. Je kunt namelijk op bepaalde tijden met korting of gratis een museum bezoeken. Bezoek een Museum in New York

New York Expert Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste tips en aanbiedingen direct in je mailbox

Aanmelden

* verplicht veld

Intuit Mailchimp

Tickets bij KLM!