Goedkoop New York bezoeken en toch superleuke dingen doen!

Tips voor je Goedkoop New York!

Er zijn natuurlijk vele manieren om bezienswaardigheden in New York te bekijken. Maar niet alles hoeft veel geld te kosten! New York expert heeft voor jou de leukste tips om zonder de portemonnee te trekken toch veel plezier te beleven! Wij hebben de leukste tips en goedkope of gratis attracties!

Tips om een leuk hotel in New York te boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goede overnachting.

Boek een hotelkamer

New York Subway

Handige tips voor de New York Subway. Maak gebruik van New Yorks efficiënte openbaar vervoerssysteem en verplaats je snel en goedkoop door de stad.

Lees meer

Bezoek een Museum in New York

Een bezoek aan een Museum in New York is niet goedkoop. Maar New York zou New York niet zijn als er een slimme regeling zou zijn om toch goedkoop een museum te bezoeken. Sommige musea in New York kun je op bepaalde tijden met korting of zelfs gratis bezoeken.

Lees verder

Goedkope Vliegtickets naar New York

Goedkope Vliegtickets naar New York

Ook zo’n zin om een Stedentrip te maken naar New York? Dan wil je als eerste natuurlijk de beste en goedkoopste vliegtickets naar New York City boeken. Lees onze handige tips om geld te besparen!

Lees meer
Goedkoop naar een Museum in New York

Goedkoop naar een Museum in New York

Veel musea in New York hebben een speciale toegangstijden wanneer je gratis het museum kunt bezoeken. Zo kun je zelfs met een kleine portemonnee de unieke Musea in New York bezoeken.

Lees meer
Fietsen in New York

Fietsen in New York

Sportieve stedentrippers die New York City willen gaan natuurlijk een fiets huren om op een snelle en leuke manier door straten en avenues van manhattan te fietsen.

Lees meer
Hua Mei Bird Garden

Hua Mei Bird Garden

Hua Mei Bird Garden is een unieke openbare tuin die op warme zomerdagen hangt het vol met vogelkooien waarin Chinese zangvogels het hoogste lied zingen.

Lees meer

Zin in een New York Stedentrip? Regel het hieronder