Hop On Hop Off Tour New York

Op je gemak New York verkennen

de Hop On Hop Off Bus tourAls je door New York loopt zie je ze overal rijden, de rode en blauwe dubbeldekker bussen vol met toeristen. De gemiddelde inwoner van New York haalt zijn neus op voor dit fenomeen. Maar er zitten een aantal voordelen aan de Hop on Hop Off bus tours. De bussen rijden volgen een uitgekiende route door Manhattan en Brooklyn, en rijden langs alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden in New York, erg handig want dat scheelt veel tijd en zoekwerk.

De New York City Hop On Hop Off Tour

Bepaal zelf hoe je deze Hop on Hop off ticket wilt gebruiken en waar je wilt uitstappen langs de route. Er zijn drie tour-routes om uit te kiezen, zodat je iedere uithoek van New York kunt verkennen. Het ticket is 24 uur geldig (48 uur voor de All Loops ticket) en je kunt in-en uitstappen in de rode dubbeldekker bus waar je wilt. De meest populaire keuze is de All Loops ticket waarmee je op alle routes kunt  in en uitstappen.

De All Loops Hop on Hop off Bus Tour

New York Hop On Hop Off Tour BusStap uit bij Battery Park en bekijk de monumenten en gedenktekens tussen de Hope Garden en de veerboot. Vanaf hier kun je veerboot nemen naar het Vrijheidsbeeld (kaartjes reserveren wordt aanbevolen voor zowel veerboot en Statue of Liberty Museum). De veerboot brengt dan moet je naar Ellis Island, waar het Immigration Museum is.
Stap uit bij het Empire State Building, volg de audiotour en verwonder je over het prachtige uitzicht op New York. Breng een bezoek aan het Rockefeller Center, Naast het spectaculaire uitzicht van de Top of the Rock Observation Deck zijn hier winkels, restaurants en bezienswaardigheden, zoals de NBC Studio Tour en in de winter de ijsbaan. Bezoek Warenhuis Macy’s het gigantische complex met een overvloed aan afdelingen en tijdens de uitverkoop heel veel afgeprijsde artikelen.
Of maak een wandeling in Central Park, Koop een kunstwerk van één van de lokale kunstenaars, Bezoek de dierentuin, de bloemrijke serres. Stop bij Strawberry Fields, wandel door de tunnels en bewonder de fontein in dit prachtige, immense park.

Boek nu de New York City Hop on Hop off Bus tour

Heb je meer zin in geschiedenis en cultuur  dan is er op dat vlak genoeg om uit te kiezen waaronder het Rubin Museum of Art, American Museum of Natural History, Smithsonian National Museum of Design, Joods Museum, Guggenheim Museum, Ground Zero Museum, El Museo del Barrio, het Metropolitan Museum of Art, de Frick Collection of het Whitney Museum. Architectonisch is ook de kathedraal van St. John the Divine en Riverside Church een fantastisch voorbeeld van prachtige architectuur in New York en zeker een bezoek waard.

Boek hier de New York City Hop on Hop off tour

Bekijk op de kaart hieronder de verschillende routes en opstappunten van de Hop on Hop Off tours in Manhattan en Brooklyn.


New York City Hop On Hop Off Tour Routes
New York City Hop-On Hop-Off Tour Map

Helikoptervlucht New York

Wil je Manhattan ook eens van een boven bekijken en een echt geweldige ervaring tijdens je New York stedentrip meemaken?

Boek hier je Helikoptervlucht

Een goed hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer