New York’s Old Town Bar

Inside New York's Old Town BarThe Old Town Bar, een echte New York klassieker, meer dan 100 jaar oud en nog steeds een bar waar jong en oud van een biertje, cocktail of een glas wijn genieten.  Veel vaste klanten komen hier voor de bekende Hamburgers van The Old Town Bar. De hamburgers die hier geserveerd worden zijn misschien wel één van de beste van de stad, heerlijk gegrilled en van perfect formaat, niet al te groot, en zeker ook niet te klein.

In 1892, het jaar dat de Old Town geopend werd, zag New York er heel anders uit, Brooklyn Bridge was nog maar een paar jaar oud en The Chrysler building en Empire State building bestonden nog niet.  The Old Town is het misschien een beetje gammel, in de tegelvloer zit hier een daar een scheur en elke vierkante rand van de oude eiken inrichting is afgesleten. The Old Town Bar echter is nog steeds een uitstekende plek voor een drankje en een hapje. Een goede aanbeveling is natuurlijk dat het door Esquire benoemd als een van de beste bars in de VS!

 

old town bar new yorkAdres: 45 E 18th St, New York, NY 10003, Verenigde Staten
Telefoon:+1 212-529-6732
Metro Halte: 14 St – Union Sq
Website: www.oldtownbar.com

 

 

 

 

Winkelen bij Macy’s

Macy’s bevindt zich aan Herald Square op Manhattan en is volgens het Guinness book of Records ’s werelds grootste warenhuis. Macy’s is een compleet winkelcentrum van negen verdiepingen.
Lees Verder

Een goed hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer