Ontbijt in New York

Ontbijt in New York bij Clinton street baking In New York zijn een gigantisch aantal deli’s waar de gemiddelde New Yorker zijn of haar ontbijt haalt. Dit bestaat vaak uit een verpakte bagel met ‘schmear’ en een kartonnen kop koffie. Verblijf je tijdens je stedentrip in een hotel kun je natuurlijk het hotelontbijt pakken. Maar het is natuurlijk veel leuker in een van de vele deli’s te gaan zitten en te genieten van de hectische wereld van New York in de spits. Nog een groot voordeel, op doordeweekse dagen is iedereen in de ochtend op weg naar kantoor en heeft geen tijd om rustig te ontbijten, in de meeste deli’s is dus plaats genoeg.

Elke buurt in New York heeft ‘ontbijtfavoriet’ waar je een specialiteit kunt bestellen zoals een stapel Blueberry Pancakes, scrambled eggs met zalm, vers gebakken Muffins of op zijn Frans een goudbruin croissant. Bestel er een heerlijk kop koffie of thee bij en je ontbijt in New York is de perfecte start van een lange dag shoppen, of sightseeing.

Een aantal tips waar je goed kunt ontbijten zijn,  In Chelsea en de Lower east side kun je perfecte donuts krijgen bij Doughnutplant. Of ga naar Clinton Street Baking, vlak bij Houston street voor ultieme pancakes. Ontbijten op zijn Frans kan in Balthazar, een Franse Bistro met New Yorkse invloeden.

 

One World Observatory bezoeken

One World Trade center bezoeken is letterlijk een hoogtepunt van je bezoek aan de Big Apple. Vanaf de 102e verdieping kun je genieten van het spectaculaire uitzicht over New York en de omliggende regio Boek een ticket Online

Hop On Hop Off Tour New York

De Hop On Hop Off Tour New York biedt veel voordelen voor de stedentripper die voor het eerst in New York komt. De bus rijdt langs alle beroemde bezienswaardigheden en je kunt in en uitstappen wanneer je wilt.
Lees Verder

Winkelen bij Macy’s

Macy’s bevindt zich aan Herald Square op Manhattan en is volgens het Guinness book of Records ’s werelds grootste warenhuis. Macy’s is een compleet winkelcentrum van negen verdiepingen.
Lees Verder

Lekker Fietsen in New York

Sportieve Bezoekers van New York City gaan natuurlijk een fiets huren! Fietsen is de ideale manier om op een snelle en leuke manier de straten en parken van manhattan te verkennen.
Lekker Fietsen in New York