Please Don’t Tell!

Speakeasy Please dont tellTijdens de drooglegging in Amerika tussen 1920 en 1933 waren er vele verborgen bars waar illegaal drank werd geserveerd. Alleen in New York waren er begin jaren 30 waarschijnlijk al meer dan 10.000 van deze zogenaamde Speakeasy bars. Om in zo’n speakeasy te komen moest je door een verborgen ingang die zich vaak weer in een winkel of restaurant bevond. Na het geven van de juiste code mocht je de bar betreden en een lekkere borrel bestellen.

Tegenwoordig zijn er nog steeds een aantal van deze speakeasy bars in New York te vinden. Een ‘bekende’ is Please don’t Tell (PDT). De ingang van dit etablissement is werkelijk briljant. In een Hotdog tent genaamd Criff’s staat een telefooncel, pak de telefoon en overtuig de barmedewerker dat je graag naar binnen wilt.

Please don’t Tell

Adres: 113 Saint Marks Place.
Telefoon: 1 212-614-0386.
Google Maps link

Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe je binnenkomt bij Please don’t tell.

Een goed hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer

Hua Mei Bird Garden

De Hua Mei Bird Garden is een perfect rustpunt op weg van of naar Chinatown, Soho of de Lower East Side. Een bijzondere en rustgevende locatie in het altijd hectische New York.
Lees Verder