New York Tips van dé New York Expert!

Tips voor je bezoek aan New York

Voor het eerst naar New York City? Of heb je deze stad al vaker bezocht, er is zoveel te doen in de Big Apple dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Onze New York Tips helpen je om leuke, bijzondere of gekke dingen te vinden in de stad die nooit slaapt.

Bezoek een Museum in New York

Een bezoek aan een Museum in New York is niet goedkoop. Maar New York zou New York niet zijn als er een slimme regeling zou zijn om toch goedkoop een museum te bezoeken. Veel Musea in New York kun je op bepaalde tijden met korting of gratis bezoeken.

Lees verder

Helikoptervlucht in New York reserveren

Kies het luchtruim boven Manhattan en ervaar een spannende helikoptervlucht voor een fantastische prijs! Maak je klaar voor spectaculaire luchtfoto’s van Manhattan met de New York helikoptervlucht.

Reserveer helikoptervlucht

Tips om een leuk hotel in New York te boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goede overnachting.

Boek een hotelkamer

Save on your hotel - www.hotelscombined.com
Fietstour Kerst in New York

Fietstour Kerst in New York

Tijdens deze bijzondere fietstour word je betoverd door ontelbare lichtjes en magische decoratie. Beleef kerst in New York en maak de gezellige kerstperiode mee vanaf de fiets.

Lees meer
Empire State Building Bezoeken

Empire State Building Bezoeken

Het Empire State Building is één van de bekendste wolkenkrabbers ter wereld. Wil je het Empire State Building beklimmen, lees dan de tips op deze pagina!

Lees meer
Fietsen in New York

Fietsen in New York

Sportieve stedentrippers die New York City willen gaan natuurlijk een fiets huren om op een snelle en leuke manier door straten en avenues van manhattan te fietsen.

Lees meer
Ontbijt in New York

Ontbijt in New York

Waar kun je goed ontbijten in New York? Tips om het lekkerste Ontbijt in New York te kiezen, ruik je de Bagels al?

Lees meer

Zin in een New York Stedentrip? Regel het hieronder