Top of the Rock bezoeken

Top of the Rock Tickets

Rockefeller centerJe stedentrip naar New York is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan één van de uitzichtpunten op de vele wolkenkrabbers van New York. Op Manhattan heb keuze uit meerdere uitzichtpunten. De bekendste en is natuurlijk het Empire State Building. Sinds kort is ook het One World Trade center weer geopend en kun je het hoogste platform van New York, het One World Observatory bezoeken.

Een derde, misschien wel betere optie is the Top of the Rock op het Rockefeller Plaza te bezoeken. Het uitkijk platform  van “Top of the rock” biedt een adembenemend uitzicht op Manhattan en ver daarbuiten. Op de bovenste drie verdiepingen kun je de groene oase van Central Park en de skyline van deze prachtige stad bekijken. Nergens anders zie je New York zo spectaculair.

The Top of the Rock is het middelpunt van het beroemde Rockefeller Center, hier is in de winter ook de bekende ijsbaan, leuk als je gaat kerstshoppen. Het bijna 260 meter hoge gebouw heeft bijnamen als “The Slab” en “30 Rock” en staat aan Rockefeller Plaza. The top of the rock is gebouwd tussen 1931 en 1933 en is exact 259,08 meter hoog en telt 70 verdiepingen. De wolkenkrabber is in de bekende Art Deco-stijl ontworpen.

 

Top of the Rock kaartjes met korting

Het Top of the Rock-observatiedek is 365 dagen per jaar te bezoeken. vanaf het buitengedeelte van het observatiedek kun je rondom Manhattan bekijken. Elke tijd van de dag is eigenlijk aan te raden, geniet van een schitterende zonsondergang of aanschouw New York in de avond. Via onze partner Viator kun je alvast met korting online je tickets bestellen. Met dit ticket kun je ook vooraan aansluiten in de rij bij de kaartverkoop. Kun je niet direct naar binnen krijg je een tijd toegewezen en wordt je plek in de rij vastgehouden!


Boek hier je ticket voor het Top of the Rock observatiedek

Top of The Rock uitzicht

Adresgegevens van het Top of the Rock
Adres: 45 Rockefeller Plaza, New York, NY 10111, Verenigde Staten
Telefoon:+1 212-332-6868
Metro station: 47 – 50 Sts – Rockefeller Ctr


Koop direct een ticket voor het Top of the Rock-observatiedek  

Empire State Building Tickets

Het Empire State Building is één van de bekendste wolkenkrabbers ter wereld. Het Empire State Building is zichtbaar vanuit bijna elke plek in New York en omgeving. Wil je het Empire State Building bezoeken, lees dan de tips op deze pagina
Empire State Building Kaartjes

One World Observatory bezoeken

One World Trade center bezoeken is letterlijk een hoogtepunt van je bezoek aan de Big Apple. Vanaf de 102e verdieping kun je genieten van het spectaculaire uitzicht over New York en de omliggende regio Boek een ticket Online

Een goed hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer

Hua Mei Bird Garden

De Hua Mei Bird Garden is een perfect rustpunt op weg van of naar Chinatown, Soho of de Lower East Side. Een bijzondere en rustgevende locatie in het altijd hectische New York.
Lees Verder