The Waldorf Astoria sluit voor 3 jaar

Het wereldberoemde hotel, The Waldorf Astoria in New York, wordt door de nieuwe Chinese eigenaren grondig gerenoveerd. Vanaf begin 2017 is het hotel voor maar liefst 3 jaar dicht gaan.

Waldorf Astoria HalIn 2015 werd het Hotel voor een record bedrag van negentien en half miljard dollar overgenomen van de Hilton firma.
Het Chinese bedrijf Anbang heeft besloten dat de huidige staat van het hotel niet meer voldoet aan de moderne eisen. En heeft besloten het hotel grondig te verbouwen. Een van de gevolgen van de verbouwing is dat van de ruim 1400 hotelkamers in het huidige hotel er nog tussen de 300 en 500 kamers overblijven. De rest van het oude hotelgebouw zal worden verbouwd tot appartementen.

Wereldberoemd Waldorf Astoria

Een van de bekendste hotels van New York zal dus in aantal hotelkamers veel kleiner worden dan het huidige hotel. De Waldorf Astoria heeft in het verleden veel beroemde gasten mogen ontvangen zoals bijvoorbeeld Frank Sinatra en vele presidenten van de Verenigde staten. Ook zijn hier gerechten zoals de Waldorf salad en Egg Benedict voor het eerst geserveerd. Een hotel met heel veel historie dus!

Hotelkamer boeken in Waldorf Astoria

Waldorf Astoria HotelkamerWil je het hotel nog in zijn oude grandeur kunnen bewonderen heb je nog tot het eind van 2016, daarna zal het compleet verbouwde Waldorf Astoria naar verwachting pas rond 2020 weer openen. Naar verwachting met enkel luxe hotelkamers en uiteraard veel hogere prijzen voor de dan vernieuwde hotelkamers.

Ga naar deze pagina om een ander luxe Hotel in New York te boeken

Het is niet het eerste hotel in New York dat wordt omgebouwd naar een combinatie van luxe appartementen en Hotelkamers, Het Plaza Hotel onderging in 2007 al een soortgelijke verbouwing. vastgoed eigenaren hopen hiermee hun investeringen in hotelvastgoed in New York weer terug te kunnen verdienen.

Een Hotel in New York boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting. Boek een hotelkamer

One World Observatory bezoeken

One World Trade center bezoeken is letterlijk een hoogtepunt van je bezoek aan de Big Apple. Vanaf de 102e verdieping kun je genieten van het spectaculaire uitzicht over New York en de omliggende regio Boek een ticket Online

Winkelen bij Macy’s

Macy’s bevindt zich aan Herald Square op Manhattan en is volgens het Guinness book of Records ’s werelds grootste warenhuis. Macy’s is een compleet winkelcentrum van negen verdiepingen.
Lees Verder

Bezoek een Museum in New York

New York zou New York niet zijn als er een slimme regeling zou zijn om goedkoop één van de vele musea te bezoeken. Je kunt namelijk op bepaalde tijden met korting of gratis een museum bezoeken. Bezoek een Museum in New York